L’assetjament escolar una xacra ?

En començar un nou curs em sembla convenient fer un comentari sobre l’assetjament escolar, entre alumnes i cap al professor, apareix a edats cada vegada més primerenques, amb casos als set anys. En circumstàncies tan greus cal preguntar-se qui ha de responsabilitzar d’això. Si és delicte l’assetjament sexual, laboral, immobiliari, per què no l’escolar? Es exerciria més i millor control per part de les autoritats.

Sense oblidar que la responsabilitat última de l’educació dels fills recau en els pares, que han de ser capaços de formar en valors els seus fills i d’actuar quan es saltin aquests principis, és imprescindible exigir respecte als companys i especialment als professors.

Fa uns dies llegia el que deia un noi jove d’origen estranger que viu en un barri marginal de Barcelona però que ha tingut relació directa amb gent formada, deia “Si no respecten el professor, com pot aprendre”, certament, hi ha molta més dificultat , no només en ells sinó tots els companys de classe. Sobre l’assetjament als companys podem preguntar: qui no se senti comprès ia gust a l’escola, com va aprendre?

Autor . Jesus Martínez Madrid

Notícia Diario digital.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s