Atencio Individualitzada. Personal Trainer

Personal Trainer :

Es molt important tenir una bona preparació física, tant a nivell emocional com a nivell vascular. L’esport a de formar part de la nostra vida, es saludable i aporta a l’organisme una sèrie de endorfines necesàries per fer front al dia a dia.
En aquesta societat estresada i de ritmes accelerats, a qui menys temps li dediquem es al nostre cos. Realment es el que més li hauriem de dedicar, ja que ens transporta durant més de 16h diaries moltes vegades.
Per aquest motiu, en aquesta secció, trovareu al vostre entrenador personal. Si no tens temps d’anar al gimnàs, trigues una bona estona en arrivar, després no pots aparcar, i entres per estar 30 min.TENIM EL TEU ENTRENADOR PERSONAL  .
Si moltes vegades sortiries a còrrer, o faries aquells exercicis que tens apuntats, però no tens força de voluntat… TENIM LA SOLUCIÓ.
Personal Trainer, es la secció on trovaràs a un entrenador personal que t’ainirà a buscar a casa, o bé t’anirà a buscar a la feina, si t’estimes més quedar en un lloc neutral… o vols venir al nostre entorn, dins del Vallés occidental, on hi ha, tot de corriols, camins i entorn natural en un marc inigualable… TU TRIES , on vols entrenar, nosaltres t’aconsellarem com i quan. Altres esports d’aventures, cal desplaçar-se a la província de Girona.

Posat en contacte amb nosaltres, fent-nos una petita explicació de la teva vida esportiva, cronològicament parlant, i l’esport que t’agradaria practicar, nosaltres farem la resta.

algunes idees son :

Running
Fitness
Tonificació
Pàdel
BTT
Defensa Personal ( YAWARA JITSU )
Taekwon-do
Wakeboard
Wakesurf
Wakeskate
l’esquí nàutic
Kayak
etc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s