Coaching Empresarial

“La millor manera de millorar el teu equip és millorar tu mateix”.

(John Wooden)

Treballar el coaching des de l’àmbit empresarial, farà dels nostres directius els futurs bons empresaris del demà, capaços d’avaluar, decidir i com no ?…, arriscar!. Amb uns valors molt clars, basant-nos en el respecte i en la convivència.

Per això creiem que l’esport en general aporta l’ésser humà unes innombrables avantatges i és capaç d’influir en una gran decisió, segons l’estat d’ànim en què es trobi l’individu. Des d’aquí animem i convidem a qui vulgui practicar esport, ho faci, i més concretament aquells esports, que a part de fomentar i realçar els valors de companyerisme, de cooperació, integració i esportivitat, són capaços de regular o incrementar l’autoestima, el autocontrol, empatitzar més amb el nostre próxim, i ser molt més assertius en aquesta difícil societat, des de fa molts anys les arts
marcials, qualsevol modalitat marcial, reuneix uns valors, respecte, disciplina
i companyerisme difícils de trobar en aquesta singular societat

Reforçar l’autoestima dels futurs emprenedors, amb vista a millorar la seva autoafirmació davant possibles casos de situacions no gaire favorables, així com veure la importància del llenguatge que fem servir amb els altres i amb nosaltres mateixos amb vista a fomentar una alta o baixa autoestima. La importància de acceptar-nos com som, amb els nostres punts forts i els nostres punts febles.

Tractar l’ús del llenguatge de manera assertiva. Treballar tècniques per millorar l’habilitat social i treballar el concepte d’auto-imatge, per a superar qualsevol percepció errònia d’un defecte físic o sensació d’inferioritat, tots aquests aspectes i molts més, es fomentaran des d’un punt de vista pedagògic, en el qual poder preparar els
nostres emprenedors, en un futur incert, donant-los les eines per superar situacions en les que influirà el nostre estat emocional, per això creiem que és molt important estar física i psíquicament bé “ment sana in corpore sano”.

Joan Martínez Prieto

호안 마르티네스

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s